Teksti: Minne menet, HPK?

15.10.2015

DSC_0686

Liigan jumbo, eniten päästettyjä maaleja, umpisurkeita otteluita ja näiden myötä Liigan huonoimpia yleisökeskiarvoja.

Faktat on myönnettävä, näistä on HPK:n kehno alkukausi tehty.

Juuri tällä hetkellä Jari Koskisen esittämä tavoite ”Viisi vuotta putkeen pudotuspeleissä ja yksi mestaruus” kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä.

Emme ala vaatimaan kenenkään yksittäisen henkilön päätä vadille, sillä kyse on kuitenkin joukkuepelistä ja jokainen varmasti ymmärtää, että rajallisilla resursseilla ei pysty suuria taikatemppuja tekemään, vaikka kuinka haluaisi.

Mutta jokainen myös ymmärtää sen, että näin ei voi jatkua. Muuten loppukauden pelit voidaan pelata Metritiski-areenalla, eikä halli siinäkään tapauksessa olisi täynnä.

Ensitöikseen jokainen toimiston työntekijä voisi katsoa peiliin ja kysyä, että mitä voisin tehdä paremmin? Tulisiko vallitsevaan tilanteeseen reagoida voimakkaammin ja nopeammin? Entä kykeneekö jokainen pelaaja sanomaan itselleen jokaisen pelin jälkeen, että kaikkeni annoin?

Kannattajat seisovat seuran ja joukkueen takana niin ala- kuin ylämäessä, mutta nykyisessä tilanteessa yhden jos toisenkin huumorintaju on koetuksella.

Tuote kuntoon, ihmiset pois kotisohvilta hallille ja HPK takaisin oikealle kurssille. Vielä ei ole liian myöhäistä.

Seuraavaan tifoon haluamme piirtää vankasti eteenpäin puksuttavan laivan, emme kokonaan uponnutta paattia.

Osta lippu illan otteluun!

Ilmoittaudu HPK Kannattajien järjestämälle vierasreissulle Lahteen!

Ryhdy HPK:n omistajaksi

HUOM! Kannattajakatsomossa on kantaaottava tifo ennen ottelua. Se on esillä ovien avaamisesta aina siihen asti kunnes joukkue tulee jäälle. Tifon poistuttua ralli päälle ja ääntä halliin. Kaikesta huolimatta tänään on PELIPÄIVÄ!!

weeks
-42
-9
days
0
-4
hours
-1
-3
minutes
-2
-2
seconds
-3
-3
Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024