Teksti: Minne menet, HPK? Osa 2

10.3.2017

Runkosarjan paras kotijoukkue ja kokonaissijoitus viides, neljänneksi vähiten päästettyjä maaleja, viihdyttäviä otteluita ja näiden myötä viime kaudesta yli 500 katsojalla noussut yleisökeskiarvo.

Faktat on myönnettävä, näistä on HPK:n loistava kausi tehty!

Kausi 2015-2016 oli vaikea ja kysyimme lokakuussa 2015 kysymyksen: Minne menet, HPK?

Tuosta kirjoituksesta on kulunut aikaa 17 kuukautta ja suunta on tässä ajassa muuttunut täysin. HPK menee vahvassa myötätuulessa eteenpäin ja kuvassa uppoava laiva on onneksi enää vain kaukainen muisto. Suosittelemme lukemaan tuon vanhan kirjoituksen ennen kuin jatkat tästä eteenpäin.

Kurssi on muuttunut

Juuri tällä hetkellä Jari Koskisen esittämä tavoite ”Viisi vuotta putkeen pudotuspeleissä ja yksi mestaruus” kuulostaa erittäin realistiselta tavoitteelta. Olkoonkin, että tämä tavoite esitettiin ennen viime kautta ja näin ollen tuo meni siltä osin metsään jo alkumetreillä, mutta ei nyt takerruta pikkujuttuihin.

Vaikka muutoksia oli tehty jo ennen tätä, niin voitaneen kuitenkin sanoa, että käytännössä HPK:n uusi nousu sai kasvot ja alkoi tasan vuosi sitten tällä päivämäärällä, kun Antti Toivanen nimitettiin toimitusjohtajaksi.

Uutta tulemista ja nousua ei tietenkään voi lisätä pelkästään kenenkään yksittäisen henkilön ansiolistalle, sillä kyse on kuitenkin joukkuepelistä ja rajallisilla resursseilla kun toimitaan, niin taikatemppujen tekeminen vaatii sen, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen.


Seuraavaan tifoon haluamme piirtää vankasti eteenpäin puksuttavan laivan, emme kokonaan uponnutta paattia. – HPK Kannattajat 15.10.2015

Kohti kevättä

Runkosarjaa on tätä kirjoitettaessa jäljellä kaksi kierrosta ja jokainen toimiston työntekijä voi onnitella itseään siitä, että jotain on tehty oikein, tai itse asiassa aika paljonkin. Reagointi on ollut loistavaa ja ennen kaikkea nopeaa. Kausikortteja myytiin enemmän kuin moniin vuosiin ja yleisökeskiarvo on loistava. Jokainen pelaaja voi sanoa, että jokaisessa pelissä olen antanut kaikkeni.

Muutos on ollut valtava ja suunta on oikea, mutta hyvänolon tunne on petollinen kaveri ja koko ajan täytyy miettiä, että mikä asia voisi olla paremmin, missä on parannettavaa?

Juuri nyt tuote on kunnossa, ihmiset on saatu pois kotisohvilta hallille, kevään hienoimmat pelit ovat vasta edessä ja yhden jos toisenkin henkilön odotukset ovat korkealla.

#OranssiKevät tulee, onko Hämeenlinna valmis?

Jokaista kaivataan. Tää ei oo mikään yksittäisten ihmisten asia, vaan meidän kaikkien yhteinen juttu.

HPK Kannattajien t-paidat tilattavissa!

Lisätietoa playoffsien lipunmyynnistä

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024