Se alkaa taas!

12.9.2013
Täällä nähdään ja varsinkin kuulutaan!

Täällä nähdään ja varsinkin kuulutaan!

Huomenna perjantaina klo 18.30 tippuu kiekko Rinkelinmäen jäähän! Kulma odottaa jo innolla äänekkäitä kannattajia, joten huomenna me täytetään katsomo niillä. Reilusti ennen ottelun alkua paikalle, niin keretään hieman virittelemään jo laulua ja huutoa ennen matsin alkua. Ja kaikkihan muistaa huomisen tifoilun ennen ottelun alkua, mitäköhän sieltä mahtaa paljastua? HUOM! Laulu- ja huutovalikoimassa on pari uudistusta ja muutosta, tsekkaa ne tästä artikkelista ja laulukirjasta: http://hpkfanclub.net/laulut

Uusia huutoja on yksi, kuten laulujakin. Huuto on perinteisen ja uuden yhdistelmää, eli yhdeksän taputusta rytmillä ”tap-tap tap-tap-tap tap-tap-tap-tap” ja huuto Kerho! Muistetaan nyt kaikki nostaa niitä käsiä huutojen aikana ylös, se tuo lisää näyttävyyttä ja näyttää huudon rytmin! Toinen uutuus on tunnettuun säveleen tehty laulu, jonka sanoitus on: ”Kerho! Paallokerho! Shala-laa-laa-la-la-la-la, laa-laa-la-la-la-la”.

Kolmeen lauluun on tehty pienet muutokset. Suurin on ”Musta ja oranssi – ovat värit Hämptonin” muuttaminen vuorohuutamiseksi. Hieman harjoitusta vaativa muutos on ”Kovalla tunteella” – chantin lallatteluosuus, joka lauletaan edelliskauden mölinän sijaan tällä videolla esiintyvään tapaan. Neljä selvää tavua, kyllä se siitä harjoittelun myötä lähtee. Pieni mutta tärkeä muutos on myös chanttiin #7 loppuun tuleva ”Se Pallokerho on”, entisen ”Oi Pallokerho-oo”:n sijaan.

Jokainen tulee mieluusti ainakin puoli tuntia ennen ottelun alkua, niin laitetaan jo ajoissa Rinkelinmäki raikaamaan, ja saadaan laulujen/huutojen uudistuksiin tuntumaa!

Kulmassa tavataan, Kerholaiset!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024