Pre-season 2016-2017

2.8.2016

Uusi kausi alkaa, oletko valmis? Viritä virtes, osaatko psalmis?

Harjoituskausi starttaa ensi lauantaina (6.8., klo 17:00) venäläistä KHL-joukkuetta, HK Sibir Novosibirskia vastaan. Vielä on hyvin aikaa ostaa kausikortti, jolla pääsee myös harjoitusotteluihin ilman erillistä maksua.

HPK on uudistunut ja samaan pyrkii myös HPK Kannattajat. Uusia ideoita on paljon, osa ideoista on jo otettu käyttöön, kuten uusi laskutusjärjestelmä ja toimitusehdot. Ja katsotaan kuinka paljon saadaan tulevan kauden aikana vielä uutta aikaiseksi. Joka tapauksessa kaikki Kerhon kannattajat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme ja kannattajakatsomoon.

Harjoituskaudella on tarkoitus tehdä vieraspelireissu Forssaan, HPK-KooKoo peliin. Lähde sinäkin mukaan näyttämään kouvostoliittolaisille mikä on se ainoa, oikea ja aito oranssi. Tästä matkasta tiedotamme myöhemmin lisää.

Muutama tiedotus vielä uusille ja vanhoille jäsenille:

  • Uusien jäsenien jäsenkortit postitetaan elokuun aikana.
  • Samoin vuositarrojen jakelu aloitetaan harjoituspelien yhteydessä, kunhan tarrat saapuvat painosta. Näillä näkymin eivät ehdi kahteen ensimmäiseen peliin, mutta ilmoitamme vielä erikseen, kun vuositarraa voi tulla kysymään hallilta, ennen ja jälkeen harjoituspelin. Muutaman jakokerran jälkeen loput vuositarrat postitetaan jäsenille.

Aidon Oranssin puolesta,

HPK Kannattajat ry

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024