Mitä, missä, milloin?

31.1.2019

Jo nuorena
sen tajusin
mun joukkue
on HPK!

Osalle meistä oranssi sydän on siirtynyt jo äidinmaidon mukana, osa on joutunut tuskailemaan valintansa eteen enemmänkin. Valinta on saattanut olla niin itsestäänselvä, ettei se ole tuntunut valinnalta lainkaan. Tästä huolimatta jokainen meistä on varmasti jossain kohtaa elämäänsä kokenut olevansa erottamaton osa HPK:n ympärille muodostunutta kannattajayhteisöä.

Tulevan juhlakauden innoittamana olemme päättäneet kerätä muistoja vuosien varrelta. Jaa kanssamme kannattajatoimintaan liittyvä muisto tai tarina siitä, kuinka sinusta on tullut kerhokannattaja. Valitsemme joukosta mieleenpainuvimmat kertomukset, jotka julkaistaan kilpailun päätyttyä.

Parhaat tarinoitsijat saavat omakseen Kannattajien kaulahuivin sekä paikan maaliskuiselle Tampereen megamatkalle. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hpkkannattajat(at)gmail.com helmikuun loppuun mennessä. Muistathan mainita viestissäsi, mikäli haluat kirjoituksesi julkaistavan nimimerkillä.

Jo nuorena

Haluamme olla mukana tukemassa paitsi edustusjoukkuetta myös nuorempia kerholaisia. Tämä on osa pyrkimystämme luoda seuran ympärille entistä vahvempi yhteisö, jossa menestyksellä, pelaajien iällä tai sarjatasolla ei ole merkitystä kannattajatoiminnan kannalta.

Niinpä kutsumme kaikki kannattajat, joukkueiden edustajat, HPK Liiga Oy:n työntekijät sekä muut yhteisön jäsenet C2-junioreiden otteluun HPK-TPS lauantaina 16. helmikuuta klo 14.45 Metritiski-areenalle. Samassa yhteydessä jaamme 90 kappaletta lippuja lauantaina 23. helmikuuta pelattavaan HPK–JYP-peliin.

Tervetuloa mukaan!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024