Megamatka Lahteen 26.11.

31.10.2022

Tämän kauden megamatka suuntautuu Lahteen. Ensimmäiset 100 -lähtijää pääsee edullisesti hurisemaan, joten hyppää messiin.

– Lähtö Wetteriltä klo 15.00, koska matkalle lähtee oletettavasti reilusti matkaajia, niin siksi lähtö yhdestä paikasta.

– Matka ja pääsylippu ensimmäisiltä 100 -lähtijältä hinnoilla 10€/15€(jäsen/ei jäsen). Lopuilta 15€/20€(jäsen/ei jäsen). Alle 16 -vuotiaat lapset matkaavat myös jäsenhinnoilla.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 23.11, klo 12 tai kun paikat on myyty loppuun. Paikkoja rajoitettu määrä.

Alkupelit HPK Kannattajien yhteistyökumppanin Pub Wiljamin tiloissa klo 13 alkaen.

Huom! Matkoilla on käytössä matkasäännöt.

Liity nyt jäseneksi niin saat matkan jo jäsenhinnalla!

Osta matkasi verkkokaupastamme.

Tietoa bussijaosta

Koska reissulle lähtee suuri määrä kannattajia ja mukana on myös lapsia, niin pyrimme sijoittamaan lapsiperheet sekä muut, jotka haluavat ottaa matkan hieman rauhallisemmin, niin samaan bussiin.

Mikäli haluatte tähän bussiin, pyydämme teitä ilmoittamaan siitä ilmoittautumislomakkeen viestikentässä. Bussit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Bussit ovat numeroituja ja ilmoitamme jokaiselle ilmoittautujalle erikseen sähköpostitse mihin bussiin hän ja hänen ilmoittamansa matkaajat kuuluvat.

Ilmoitamme bussijaot viimeistään vuorokautta ennen matkaa, joten tarkistakaa sähköpostinne ennen lähtöä, myös roskapostikansio.

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024