Kannattajat keskustelivat HPK:n kanssa

21.9.2016

Osa HPK Kannattajien hallituksen jäsenistä ja toimihenkilöistä kävi 7.9. HPK:n toimistolla keskustelemassa toimitusjohtaja Antti Toivasen kanssa alkavasta kaudesta ja monesta muustakin asiasta. Tapaamisessa keskusteltiin mm.:

  • HPK:n nykytilanteesta
  • HPK Kannattajien nykytilanteesta
  • Hyväntekeväisyydestä
  • Kannattajakausikortista ja kausikorteista yleensä
  • Kannattajakulttuurin edistämisestä
  • Kannattajamatkoista
  • Kauden avauksesta ja muista kauden aikana tulevista tapahtumista

HPK:lla menee tällä hetkellä hyvin. Toiminta on terveellä pohjalla ja kaikki mittarit osoittavat tällä hetkellä ylöspäin. Myös hieman henkilöstön osalta on liikettä, kun J-P Laamanen siirtyy uusien haasteiden pariin. Tämä poistuma avaa näyttämön uusille markkinoinninosaajille ja HPK toivottikin kaikki tervetulleeksi näyttämään osaamistaan.

HPK Kannattajat kertoi HPK:lle tulevista muutoksista, kuten uudet säännöt ja yhdistyksen vastuuhenkilöiden muutoksista.

HPK ja HPK Kannattajat tulevat muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa tekemään hyväntekeväisyyttä kauden aikana.

Kannattajakausikortin ja kausikorttien suhteen vaihdettiin ajatuksia, jonka jälkeen keskustelu siirtyi kannattajakultuurin edistämiseen. Tähän HPK:lla oli HPK Kannattajille muutamia ehdotuksia ja niiden toteuttamista tarkastellaan kauden aikana.

Tämän jälkeen keskuteltiin kannattajamatkoista ja HPK Kannattajat esittelivät omat matkansa ja kertoivat, että työnalla on myös matkasäännöt yhdistyksen tekemille matkoille.

Kauden avauksen suhteen asiat olivat kohtuu hyvin jo valmiina, joten HPK Kannattajat keskittivät puheen kauden avaustifon paljastamisen valmisteluihin.

Tapaaminen oli siis varsin onnistunut ja niitä tulee olemaan myös jatkossa, joten jos juuri sinulla on jotain viestiä tai kysymystä, jonka haluaisit HPK Kannattajien välittävän tai kysyvän HPK:n toimistolla, niin kerro siitä meille. Asiastasi voit tulla puhumaan Kannattajakatsomoon (D1), lähestyä meitä sähköpostilla tai lähettää meille viestejä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa.

Nähdään kulmassa!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024