Kannattajamatkat Kouvolaan 13.1.2024 ja megamatka Lahteen 26.1.2024

24.11.2023

Kannattajamatkat suuntaa kohti Kouvolaa ja Lahtea

Kouvola

– Lähtö: Turengin linja-autoasemalta klo 13.15, Wetteriltä klo 13.45 (Ilmoita kohdassa lisätiedot jos tulet Turengista kyytiin.)

– Matka ja pääsylippu lähtijältä hinnoilla 25€/32€(jäsen/ei jäsen), kun valitset matkasi vain Kouvolaan. Alle 16 -vuotiaat lapset matkaavat myös jäsenhinnoilla.

Alkupelit HPK Kannattajien yhteistyökumppanin Pub Wiljamin tiloissa klo 13 alkaen.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 10.1 klo 12 tai kun paikat myyty loppuun. Paikkoja rajoitettu määrä. Ei peruutusoikeutta.

Osta matkasi verkkokaupastamme.

Megamatka Lahti

– Lähtö: Turengin linja-autoasemalta klo 16.15, Wetteriltä klo 16.45 (Ilmoita kohdassa lisätiedot jos tulet Turengista kyytiin.)

– Matka ja pääsylippu lähtijältä hinnoilla 10€/17€(jäsen/ei jäsen), kun valitset matkasi vain Lahteen. Alle 16 -vuotiaat lapset matkaavat myös jäsenhinnoilla.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 24.1 klo 12 tai kun paikat on myyty loppuun. Paikkoja rajoitettu määrä. Ei peruutusoikeutta.

Alkupelit HPK Kannattajien yhteistyökumppanin Pub Wiljamin tiloissa klo 15 alkaen.

Osta matkasi verkkokaupastamme.

Matkat tuplana

– Matka ja pääsylippu lähtijältä hinnoilla 11€/18€(jäsen/ei jäsen) ennen 31.12.2023, kun valitset matkasi sekä Kouvolaan ja Lahteen. Alle 16 -vuotiaat lapset matkaavat myös jäsenhinnoilla.

– Matka ja pääsylippu lähtijältä hinnoilla 18€/24€(jäsen/ei jäsen) 1.1.2024 jälkeen, kun valitset matkasi sekä Kouvolaan ja Lahteen. Alle 16 -vuotiaat lapset matkaavat myös jäsenhinnoilla.

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 10.1 klo 12 tai kun paikat myyty loppuun. Paikkoja rajoitettu määrä. Ei peruutusoikeutta.

Osta matkasi verkkokaupastamme.

Tietoa bussijaosta

Koska reissulle mahdollisesti lähtee suuri määrä kannattajia ja mukana on myös lapsia, niin pyrimme sijoittamaan lapsiperheet sekä muut, jotka haluavat ottaa matkan hieman rauhallisemmin, niin samaan bussiin.

Mikäli haluatte tähän bussiin, pyydämme teitä ilmoittamaan siitä ilmoittautumislomakkeen viestikentässä. Bussit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Bussit ovat numeroituja ja ilmoitamme jokaiselle ilmoittautujalle erikseen sähköpostitse mihin bussiin hän ja hänen ilmoittamansa matkaajat kuuluvat.

Ilmoitamme bussijaot viimeistään vuorokautta ennen matkaa, joten tarkistakaa sähköpostinne ennen lähtöä, myös roskapostikansio.

Muut asiat

Huom! Matkoilla on käytössä matkasäännöt. Alle 18 vuotiaalla on oltava huoltajan kirjallinen lupa reissulle lähdettäessä ja alle 16 vuotiaat vain huoltajan/täysi-ikäisen vastuuhenkilön seurassa. Huoltajan tulee lähettää kirjallinen lupa yhteystietoineen ilmoittautumisen yhteydessä osoitteeseen hpkkannattajat@gmail.com. Myös mahdollinen vastuuhenkilö tulee huoltajan ilmoittaa meille samaan ooitteeseen sekä jättää tässäkin tapauksessa myös omat yhteystiedot meille.

Liity nyt jäseneksi niin saat matkan jo jäsenhinnalla!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024