Kannattajakausikortit myynnissä!

29.4.2016

kana

Kausarin hinta uuteen Kannattajakulmaan kokonaisuudessaan 200e, sisältäen kortin saamiseksi vaadittavan HPK Kannattajat ry:n jäsenyyden (20e).

Ostaessasi kannattajakausikortin, sinun ei tarvitse erikseen liittyä Kannattajat ry:n jäseneksi. Saat meiltä laskun (20e) automaattisesti. Kausikortit myy ja laskuttaa HPK:n toimisto.

Oletko opiskelija tai lapsi ja tuntuuko hinta vieläkin turhan korkealta? Ei hätää, tulevalle kaudelle HPK lanseerasi halvemmat opiskelijoiden (130€) sekä lasten (125€) seisomakausikortit. Kuten kaikilla muillakin lipuilla ja kausareilla, myös näillä olet tervetullut Kannattajakulmaan, vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen!

Kausikorttitilauksen teet helpoiten HPK:n toimistolla arkisin klo 9-16. Voit myös tilata kausikortin sähköpostitse osoitteesta hpk@hpk.fi tai puhelimitse 03-6122162. Ota yhteyttä toimistolle ja tee osasi Kannattajakulman täyttämisessä!

Ostamalla kannattajakausikortin saat käyttöösi kaikki kausikorttilaisten edut sekä kannattajayhdistyksen jäsenille suunnatut edut.

Jos haluat vain liittyä HPK Kannattajat ry:n jäseneksi, voit tehdä sen täällä.

HUOM! Mikäli olit jäsen kaudella 2015-2016, sinun ei tarvitse täyttää liittymislomaketta uudestaan. Saat laskun ensi kaudesta automaattisesti. Mikäli et halua jatkaa jäsenenä, riittää että jätät laskun maksamatta.

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024