Kannattajaboikotti 3.1.2018

4.1.2018

HPK Kannattajat jättivät väliin vuodenvaihteen jälkeen käydyn HPK-Ässät -ottelun mielenilmauksena joukkueen peliesityksiä kohtaan.

Lisäksi katsomoon vietiin lakana muistuttamaan HPK Liiga Oy:n hallituksen jäseniä siitä, että Matkalla Huipulle osa 2 -projekti on menettänyt uskottavuutensa. Uskottavuuden palauttaminen vaatii konkreettisia tekoja – kaksi youtube-videota ei vielä riitä.

Boikotin syy ei varsinaisesti ollut todennäköinen playoffeista karsiutuminen eikä sarjataulukon viimeinen sija. Syy löytyy sarjasijoituksen takaa ja asioista, jotka ovat johtaneet nykytilanteeseen. Seuraorganisaatiossa on kuluvan kauden aikana tehty useita virheitä, joiden paikkaaminen kesken kauden ei ole enää ollut mahdollista. Pahinta kuitenkin lienee se, että kaikkien ammattiylpeys ei ole sillä tasolla, millä sen kuuluisi olla.

Kaikesta huolimatta Kannattajat eivät ole hylkäämässä seuraa nyt eikä tulevaisuudessakaan. Niin kauan kuin tässä kaupungissa on seura nimeltä HPK, me olemme antamassa tukemme joukkueelle niin koti- kuin vierasotteluissakin.

Nähdään lauantaina Kulmassa!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024