Jäsenyys

HPK Kannattajat ry on yhdistys, jonka tarkoitus on toimia kannattajien virallisena äänenä ja hankkia etuuksia jäsenilleen. Lisätietoja arvoistamme voit lukea HPK Kannattajien esittelysivulta.

Liittymällä HPK Kannattajat ry jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt ja saat käyttöösi rahanarvoisia etuja ja samalla tuet kannattajatoimintaa. Täytettyäsi lomakkeen, saat laskun sähköpostiisi ja sen maksettuasi jäsenkorttisi.

Jäsenyyden hinta on 20,00 € / kausi. Nuorisojäsenyyden hinta on 10,00 € / kausi.

Jäsenyys oikeuttaa myös kutsuun yhdistyksen vuosikokoukseen, äänestämään vuosittain hallituksen jäsenistä sekä asettumaan itse ehdolle vastuutehtäviin. Vuosikokous järjestetään touko-elokuun aikana ja kutsu lähetetään sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen vuosikokousta.

Nuorisojäsenyys sisältää kaikki samat edut kuin varsinainen jäsenyys K-18 etuja lukuun ottamatta. Nuorisojäsen ei ole äänioikeutettu yhdistyksen vuosikokouksessa eikä tämä voi asettua ehdolle yhdistyksen vastuutehtäviin. Nuorisojäsenyys päättyy sinä vuonna kun jäsen täyttää 15vuotta.

HPK:n tarjoamat jäsenedut kaudelle 2023-2024:

  • Kannattajakausikortti hintaan 129€ 
  • 15 % alennus Kerho-shopin tuotteista
  • Lounas Kerho-ravintolassa 11,80 € (norm. 12,50 €)

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut kaudelle 2023-2024:

Pub Wiljami

  • Koff III 0,5l 6 €
  • Karhu III 0,5l 6,50 €
  • Lonkerot 0,33l 7,60 €

Edut saat näyttämällä jäsenkorttia. Jokaisella edun tarjoajalla on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys. Edut ovat voimassa 30.4.2024 asti.

LIITY HPK KANNATTAJAT RY:N JÄSENEKSI!

Liity jäseneksi!
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024