Kannattajien jäsenkortti uudistuu

15.8.2018

HPK Kannattajien jäsenkortti on jatkossa saatavilla sähköisessä muodossa ja kulkee kätevästi mukana älypuhelimessasi. Kortti aktivoituu maksettuasi jäsenmaksun ja on voimassa kuluvan kauden ajan.

Tästä kaudesta lähtien HPK Kannattajat tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden luopua muovisista jäsenkorteista ja siirtyä käyttämään uutta sähköistä jäsenkorttia. Saat kortin käyttöösi, kun olet maksanut kuluvan kauden jäsenmaksun tai liityt uutena jäsenenä yhdistykseen. Lähetämme sähköisen jäsenkortin käyttöönotto-ohjeet sähköpostilla yhdistyksen jäsenille ennen kauden alkua.

Muoviset jäsenkortit jatkossa

Mikäli kuitenkin haluat kuluvalle kaudelle muovisen jäsenkortin, pyydämme ilmoittamaan siitä yhdistykselle sähköpostitse elokuun loppuun (31.8.2018) mennessä osoitteeseen hpkkannattajat(at)gmail.com, jotta ehdimme tilaamaan korttisi ennen kauden alkua. Kortit ovat tuttuun tapaan noudettavissa kotiavauksen (HPK – Tappara, 15.9.2018) yhteydessä eteläpäädyn Kerho-Shopin edestä ennen ottelun alkua tai pyynnöstä toimitamme sen myös postitse.

Muista myös tsekata voimassaolevat jäsenedut kaudelle 2018-2019. Tänäkin vuonna Kannattajakausikortti vain 139€!

 

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024