HPK Kannattajat

HPK Kannattajat on Hämeenlinnan Pallokerhon virallinen kannattajayhteisö. HPK Kannattajat ry perustettiin vuonna 2013, mutta toiminta katsomossa alkoi jo vuonna 2011 ”G-kulma” -nimen muodossa.

Kaikki toimintamme tähtää oman joukkueen rehtiin ja aktiiviseen tukemiseen sekä kannustamiseen koti- ja vierasotteluissa. Haluamme viedä hämeenlinnalaista katsomokulttuuria eteenpäin omalla toiminnallamme.

Irtisanoudumme vihanpidosta muita kannattajaryhmiä ja seuroja kohtaan. Toimintaamme ei kuulu väkivaltaisuus missään muodossa, emmekä sitä hyväksy. Sanoudumme irti myös organisoiduista alatyylisistä ja solvaavista huudoista. Asiallinen käytös on aina hyvä muistaa, sillä jokainen henkilö toimii esimerkkinä nuoremmille kannattajille.

Kannattajakatsomoon (Kulmaan) ja muuhun toimintaan ovat tervetulleita kaikki iästä, sukupuolesta tai mistään muustakaan riippumatta. Meillä ei myöskään ole minkäänlaista pukukoodia, sinun ei tarvitse olla oranssiin verhoutunut tullakseen mukaan kannustamaan joukkuettamme.

Yhteisöön kuuluminen ei tietenkään maksa mitään ja joukkoon voi tulla mukaan kuka tahansa. Halutessasi voit liittyä kannattajayhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä olet oikeutettu saamaan jäsenetuja, kutsun vuosikokoukseen ja mahdollisuuden äänestää vuosikokouksessa hallituksen jäsenistä sekä asettua ehdolle vastuutehtäviin. Liittymällä jäseneksi tuet myös kannattajakulttuurin kehittymistä.

Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää ja avointa.

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme, tule rohkeasti ja ylpeänä Kulmaan kannustamaan seuraamme. Jokaista tarvitaan, pienistä puroista syntyy suuri joki!

HPK Kannattajat ry

HPK Kannattajat ry:n hallitus kaudella 2023-2024

Puheenjohtaja
‏‏‎Antero Korpela

Varapuheenjohtaja
Helmeri Hinkkanen

Muut hallituksen jäsenet
Taneli Kask
Simo Nieminen
Marika Tamminen

Hallituksen varajäsenet
Taneli Tuomola
Pyry Keinonen
Santeri Hinkkanen

HPK Kannattajien aikajana

Katso aikajanalta, mitä kaikkea on
HPK Kannattajille ehtinyt tapahtua.

Yhteydenotto ja palaute

Voit lähettää palautetta, kysymyksiä ja kehitysehdotuksia HPK Kannattajien toimintaan liittyen alla olevia väyliä käyttäen.

Sähköposti: hpkkannattajat@gmail.com
Facebook
Instagram
Twitter

Yhteistyökumppanit


Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024