HPK Kannattajat 5v!

22.10.2016

img-20161022-wa0011

HPK Kannattajat täyttää tänä syksynä 5 vuotta.

Kaikki alkoi vuonna 2011. Rinkelinmäen G-katsomo oli ollut tyhjillään pelistä toiseen jo pitkään ja toimistolla yritettiin kuumeisesti miettiä, että miten sinne saataisiin ihmisiä.

_20161022_133229
Alkutunnusteluiden jälkeen yksi nykyisistä capoista muun pienen porukan kanssa ryhtyi tuumasta toimeen ja näin syntyi G-Kulma.

Tarinamme oli alkanut.

Kausi 2012-2013, tifokulttuuri Hämeenlinnaan

Kausi 2012-2013 muistetaan mm. NHL:n työsulusta. Hämeenlinnassa nähtiin kaksi vahvistusta, kun oma kasvatti Antti Miettinen pelasi 15 ottelua ja lähtemättömän vaikutuksen kävi tekemässä myös kanadalainen Eric Fehr.

Samalla kaudella jäädytettiin nykyisin HPK:n hallituksessa vaikuttavan Jyrki Louhen (#9) pelinumero.

Kulman ensimmäinen tifo oli kunnianosoitus Jykälle. Antti Miettisen paluu oli myös pienen tifoilun arvoinen asia.

Louhelle suunnattu tifo oli ensimmäinen Hämeenlinnassa nähty ja viimeinen, joka on teetetty jossain muualla. Kaikki muut olemme tehneet itse.


Kuva: Pekka Rautiainen


Kuva: Pekka Rautiainen

Isoimmat muutokset

Syksyllä 2014 toiminta oli jo sen kokoista, että katsoimme parhaaksi perustaa taustalle yhdistyksen. Nimeksi valikoitui HPK Kannattajat ry ja tämän myötä G-kulma siirtyi historiaan ja otimme nimen HPK Kannattajat yleiseen käyttöön

Katsomotoiminnan kannalta merkittävin muutos liittyy kannattajakatsomon sijaintiin. Olimme jo pitkään puhuneet silloin toimitusjohtajana toimineelle Risto Korpelalle, että meidän pitäisi päästä toiseen päätyyn.

Lopulta huhtikuussa 2014 tuli tieto, että kannattajakatsomo sijaitsee jatkossa Rinkelinmäen D1-katsomossa.

Toiminnan kasvamisen kannalta tärkeää oli myös aloittaa omien vierasmatkojen järjestäminen. Tammikuussa 2015 järjestimne ensimmäisen matkan Lappeenrantaan. Kaudella 2015-2016 matkoja järjestettiin jo kuusi ja sama tahti jatkuu alkaneella kaudella.

Kiitos kuuluu teille

Haluamme kiittää vuosien saatossa mukana olleita yhteistyökumppaneita sekä juuri sinua, joka olet ollut toiminnassa mukana tavalla tai toisella. Jokaisen panos on meille yhtä tärkeä.

Toimintaamme voi halutessaan tukea liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksu on suuruudeltaan 20 euroa. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta olemme kiitollisia jokaisesta jäsenestä sillä ilman teitä emme pystyisi pyörittämään tätä toimintaa.

Liity jäseneksi!

Vaikka jäsenyys on meille tärkeä, niin haluamme silti korostaa sitä, että toiminnassa mukana oleminen ei vaadi jäsenyyttä.

Kannattajakatsomoon ovat tervetulleita ihan jokainen.

Viisi vuotta on lyhyt aika, mutta olemme kokeneet jo monia erilaisia vaiheita ja tunteita. On otettu pohjakosketus, aloitettu upea nousu takaisin huipulle ja kaikkea siltä väliltä.

Tarinamme on kuitenkin vasta alussa.

collage-1477136046962

HPK Kannattajat ry

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024