Fanikausikortti on nyt täällä!

25.6.2013
Kauden 2013-2014 Kannattajakausikortin ulkoasu

Kauden 2013-2014 Kannattajakausikortin ulkoasu

Tulevaan kauteen Kerhon kannattajille on tarjolla huikea etu, jos ja kun liityt HPK Kannattajat ry:n jäseneksi (jäsenyyden hinta 20€) ; Kannattaja- tai fanikausikortti – miten sen haluaa sanoa – hintaan 180,00 €! Kannattajakatsomoon tullakseen tämä ei tietenkään ole pakollinen ostos, vaan Kulmaan on edelleenkin mahdollista tulla myös irtolipulla. Kuitenkin, jos aiot käydä lähes jokaisessa ensi kauden kotiottelussa kannattajakatsomossa tai muuten vain tukea Kerhoa taloudellisesti, on sinulle tarjolla enemmän kuin edullinen kausikortti!

Miksipä siis et ostaisi fanikausaria?

Hinta on vain 180€ ja kortin myötä sinulla on mahdollisuus ostaa oranssi fanipaita todella edulliseen hintaan:
– ilman painatusta 30€
– pelaajan nimellä 40€
– omalla painatuksella 50€.

Edullinen fanikausikortti sisältää muiden kausikorttien tapaan kaikki Hämeenlinnassa pelattavat harjoitusottelut, 31.8. Lahdessa pelattavan harjoitusottelun, kaikki 30 runkosarjan kotiottelua, sekä mahdollisuuden ostaa fanipaita halvemmalla. Kulma vilpittömästi suosittelee kaikille HPK-kannattajille fanikausikorttia; hintaeroa normaaliin aikuisten seisomakausikorttiin on 100€. Ainoat kriteerit kortin hankkimiselle on HPK Kannattajat ry:n jäsenyys, oranssi sydän ja edes orastava kiinnostus kannattajatoimintaa kohtaan!

Mikäli haluat ostaa fanikausikortin, toimi näin:

1. Liity jäseneksi hintaan 20,00 € (Ilman jäsenyyttä et voi ostaa halvempaa kausikorttia!)

Liity jäseneksi!

2. Saatuasi yhdistyksen postittaman jäsenlaskun ja maksettuasi sen, ota yhteyttä HPK:n toimistolle ja tilaa oma fanikausikorttisi!

Tehdään yhdessä Rinkelinmäestä entistäkin äänekkäämpi Oranssi Alue!

Takaisin
Copyright @ HPK Kannattajat ry, 2024